Η Εταιρεία

Η ΑΛΠΑ Logistics παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών Logistics σε συνδυασμό με υπηρεσίες Μεταφορών. Το άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με σύγχρονα συστήματα πληροφορικής εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, τη μεταφορά των εμπορευμάτων τους και υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής, έως και σύνθετες λύσεις διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις Logistics σε τοπικό καθώς και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Η όλη λειτουργία της εγκατάστασης υποστηρίζεται από το WMS – ERP System, ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα διαχείρισης αποθηκών, που μπορεί να επικοινωνεί με τα περισσότερα πληροφοριακά συστήματα (ERP) που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας.

 

Εξοπλισμός - Εγκαταστάσεις

Το Κέντρο Διανομής των Αχαρνών αποτελείται από τρείς αυτόνομους αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 17.000m2, με δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 11.500 παλετών.

Η εγκατάσταση βρίσκεται σε κομβική θέση που απέχει ελάχιστα τόσο από την Αττική Οδό όσο και την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε όλους τους κύριους οδικούς άξονες. Έτσι η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί την άμεση, ταχύτατη και ακριβή διανομή των εμπορευμάτων σας.

Οι εγκαταστάσεις είναι απολύτως σύγχρονες, λειτουργικές και χαρακτηρίζονται από υψηλότατη αντιπυρική προστασία μέσω του συστήματος πυρασφάλειας και πυροπροστασίας που διαθέτει.  Φυλάσσονται σε 24ωρη βάση από υψηλού επιπέδου πιστοποιημένη εταιρεία ασφαλείας και φύλαξης με την υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει συναγερμό με περιμετρική κάλυψη, κλειστό κύκλωμα CCTV με καταγραφή σε Video – Server κλπ.