ΑΛΠΑ LOGISTICS Προφίλ

Η εταιρεία ΑΛΠΑ Logistics A.E. ιδρύθηκε το 1996 και θεωρείται μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των Logistics στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΑΛΠΑ LOGISTICS A.E. στους πελάτες της είναι:

Φορτοεκφορτώσεις, αποθηκεύσεις εμπορευμάτων (ποσοτική και ποιοτική παραλαβή, σύγκριση φυσικής με αναμενόμενη παραλαβή).
Αποθηκεύσεις (γενικευμένη και εξειδικευμένη αποθήκευση, έλεγχος ημερομηνιών και παρτίδων, παρακολούθηση serial number, έλεγχος αποθεμάτων και απογραφές, συλλογή και φόρτωση παραγγελιών με ή χωρίς την ανάγκη δεματοποίησης.
Φορτώσεις-Διανομές-Μεταφορές εμπορευμάτων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας (συνδυασμοί φορτίων, εθνικές αλλά και ειδικές μεταφορές με χρήση ειδικού εξοπλισμού ή εργατικού δυναμικού).
Παροχή πληθώρας επιπλέον υπηρεσιών όπως ανασυσκευασίες, ειδικές συσκευασίες, ετικετοποίηση και ετικετοκόλληση, επικόλληση τιμών, εγγυήσεων, οδηγιών χρήσεως κλπ.
Υπηρεσίες ΙΤ (απόδοση και αναγνώριση γραμμωτού κώδικα, 100% τεχνολογία φορητών τερματικών (RF), ηλεκτρονική Παραγγελιοληψία).

 

Με έμπειρα στελέχη και άρτια υποδομή, εγγυάται την άριστη ποιότητα  των υπηρεσιών Logistics παρέχοντας ιδανικές λύσεις, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό κόστος και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Σύμφωνα με τις στρατηγικές της επιλογές στοχεύει σε νέες συνεργασίες με συγκεκριμένα κριτήρια φιλοδοξώντας να συνεχίσει τον ηγετικό της ρόλο στις εξελίξεις της αγοράς.              

 

Στόχος μας η Αμεσότητα και το Άριστο Service